De familie Van den Berg in de nieuwe rijwielzaak (1992)Bergbikes is officieel begonnen als rijwielhandel Gijs van den Berg op 14 september 1991 aan de Paardenbloemstraat te Nederhemert. Na nog geen jaar is rijwielhandel Gijs van den Berg verhuisd naar de Molenstraat te Nederhemert. Op koninginnedag 1992 openden Gijs en Ada van den Berg hun eigen fietsenzaak. Doordat het een beginnende onderneming was werd het fietsenmaken gecombineerd met het vrachtwagen rijden. De zaak was geopend op vrijdagavond en zaterdag de gehele dag, de overige tijd was Gijs op de vrachtwagen te vinden. 

Al snel was ons zaakje een succes geworden en zijn wij naar een andere locatie overgegaan. In 1994 is Rijwielhandel Gijs van den Berg naar de Kapelstraat verhuisd waar deze zich nu nog bevind. De winkel werd groter en was vanaf die tijd geopend van woensdag tot en met zaterdag. Rijwielhandel Gijs van den Berg is sindsdien een vaste waarde geworden voor het dorpje Nederhemert. Langzamerhand breidde het assortiment zicht steeds verder uit, dit begon met kinderfietsen, fietsen en fietsonderdelen. Na de uitbreiding kwamen er traptrekkertjes, skelters, trampolines, werkschoenen, werkkleding en op den duur zelfs bromfietsen bij. 

In 2004 zijn wij fors uitgebreid en zijn wij ook op de maandagen open gegaan. Langzamerhand is de naam Rijwielhandel Gijs van den Berg veranderd in Bergbikes. De openingstijden zijn doordeweeks van 13.00 tot 20.00 om de schooljeugd te voorzien met stukken. Na schooltijd kunnen er fietsen worden gebracht die dezelfde avond nog opgehaald kunnen worden. Op deze manier kunnen scholieren de volgende dag met hun eigen fiets weer naar school.

Ondertussen zijn wij gestopt met bromfietsen en zijn gespecialisseerd in elektrische fietsen. Wij hebben alle techniek en kennis in huis om de juiste service te verlenen aan de bij ons bekende producten.

Openingstijden

Zondag gesloten
Maandag 13:00 - 20:00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag 13:00 - 20:00 uur
Donderdag 13:00 - 20:00 uur
Vrijdag 13:00 - 20:00 uur
Zaterdag 09:00 - 16:30 uur
   

Contactgegevens

Bergbikes

Kapelstraat 18

5317 JR  Nederhemert

0418-552884

Meer...

Facebook: Bergbikes

 

Nieuws

Berg Airflow & Twinspring

 

Berg vergroot het spring comfort met de ultieme combinatie tussen Airflow & Twinspring!

Lees meer...