Als U een nieuwe fiets heeft aangeschaft wilt U er natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Onverwachte schade, of mocht Uw fiets onverhoopt door iemand "geleend" worden kunnen het plezier enorm bederven. Via ons kunt U een verzekering van 3 of 5 jaar afsluiten om deze onbedoelde kostenposten te dekken. U kunt kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering, een ongevallen-opzittendenverzekering en voor de gekozen looptijd gratis hulpverlening bij pech.

Voor de E-bikes is er een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden. 

Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden en tarieven. Voor eventuele vragen kunt U gerust even langs komen in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op. 

Wat te doen als u fiets gestolen is:

  • U dient eerst aangifte te doen bij de politie. Dit kan online op de website van de politie. 
  • U dient te allen tijde twee originele fietssleutels in te leveren bij het aangeven van Uw gestolen fiets.
  • Mocht u onverhoopt een fietssleutel verliezen of kwijtraken dan raden wij U aan om zo spoedig mogelijk een sleutel bij te bestellen en aan ons door te geven zodat wij hierover een melding kunnen maken bij de verzekeringsmaatschappij. 
    Originele sleutels kunt U hier bestellen of via de website van Axa-Basta.
  • Heeft u het proces verbaal van de politie ontvangen dan komt U bij ons langs met het originele proces verbaal, het originele verzekeringscertificaat, en de twee originele sleutels. Vervolgens regelen wij alles met de verzekering en krijgt U binnen enkele dagen al bericht dat U bij ons een nieuwe fiets uit mag komen zoeken. 

 

 

Openingstijden

Zondag gesloten
Maandag 13:00 - 20:00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag 13:00 - 20:00 uur
Donderdag 13:00 - 20:00 uur
Vrijdag 13:00 - 20:00 uur
Zaterdag 09:00 - 16:30 uur
   

Contactgegevens

Bergbikes

Kapelstraat 18

5317 JR  Nederhemert

0418-552884

Meer...

Facebook: Bergbikes

 

Nieuws

Berg Airflow & Twinspring

 

Berg vergroot het spring comfort met de ultieme combinatie tussen Airflow & Twinspring!

Lees meer...